HÖHÉ

STROOPWAFELS

Produktet e HÖHÉ-së kanë vlera të larta ushqyese energjike dhe janë të përshtatshme për çdo moshë. Produkte me yndyrë të shendetshme (gjalpë qumështi) ,fibra, proteina dhe kombinim i drithërave të veçantë .

 

SHIJET

Produktet

Albania-icon.png
GB-United-Kingdom-Flag-icon.png

StroopwafEL

MJALTË

Paketim me 20 Mini

HÖHÉ Stroopwafels

175gr

Produktet HÖHÉ janë produkte me cilësi shumë të lartë, të freskëta dhe të shëndetshme Shije të reja dhe të veçanta, të mbushura me mjaltë, me kanellë dhe me karamel.

Janë shumë të shijshme dhe mund të shijohen në çdo kohë. Mund të shoqërohen me çaj ose me kafe, apo edhe si desert. 

Si ta shijoni edhe më shumë HÖHÉ?

Falë formës së tyrë të rrumbullakët, stroopwafel mund ta vendosni mbi gotë të çajit, dhe avulli do ta zbusë dhe do ta lirojë aromën magjike që ka një HÖHÉ Stroopwafel. 

E shëndetshmja

MJALTË

E marrë nga malet e Kosovës.

Është e mbushur me mjaltë, një kombinim i shijes për të gjithë adhuruesit e ushqimit të shëndetshëm siç është mjalta dhe gjalpa e qumështit.

E shijshmja

KANELLË

E mledhur me kujdes.

Është e mbushur me kanellë 100% natyrale , një shije e veçantë dhe freskuese si dhe shumë e shëndetshme në të njejtën kohë . Kombinim fantastik i kanellës dhe gjalpës se qumshtit.

I ëmbli

KARAMEL

I tëri natyral

Ështe e mbushur me karamel natyral te perfituar 100% nga karamelizimi i sheqerit të kaftë. Shije perfekte qe shijon me kafe, me qaj, me akullore apo si desert në qfaredo kombinimi , sipas deshires.

 

MEDIA

State of the art procces of making HOHE

Foto dhe video te produkteve tona. 

  • Hohe Official Facebook
  • Black Instagram Icon
 

LOKACIONET

Disa nga vendet ku mund të gjeni HÖHÉ për të blerë ose provuar

VIVA FRESH STORE

Gjithë Kosovën

BUM Market

Gjilan

ELI AB

Ferizaj

HIB Petrol

Gjithë Kosovën

IP Petrol

Gjithë Kosovën

ETC

Gjithë Kosovën

ABI Center

Prizren

Marketet e vogla

Prishtinë

SHELL Petrol

Gjithë Kosovën

KASTRATI Petrol

Pejë

EMONA Center

Gjitha pikat

FRESH Market

Pejë

Albi Mall & Albi Market

Prishtinë

PETROL Company

Gjithë Kosovën

Së shpejti edhe në

vende tjera...

 

Hape hartën për ta gjetur afër jush.

Na kontaktoni

Na shkruani per çdo gjë që ju intereson për HÖHÉ.